Esdeveniments culturals

Si estàs buscant una combinació entre natura i cultura, Deltebre és el teu lloc. A banda d’un gran patrimoni natural, també podràs gaudir d’una agenda farcida d’activitats culturals durant tot l’any. Arts escèniques, poesia, arts visuals… i molt més!

asterisc_okFESTIVAL DELTEBRE DANSA

Cada estiu, durant quinze dies, Deltebre es transforma en l’epicentre de les arts escèniques. Si t’interessa el món de la dansa i circ contemporanis, podràs experimentar-ho d’una forma totalment activa. Si ets un professional del sector de les arts escèniques, tens al teu abast formació d’excel·lència amb professors de prestigi. Si vols iniciar-te en el món de la dansa i el circ contemporanis, podràs realitzar alguns dels cursos d’iniciació gratuïts, també impartits pels mateixos professors. I si vols veure actuacions, tens a la teva disposició una àmplia programació d’espectacles d’avantguarda, de màxima qualitat i d’entrada gratuïta. Viuràs una experiència única, innovadora, multicultural i de qualitat. Més informació.

asterisc_okDIADA NACIONAL DE CATALUNYA

Cada any, amb motiu de la Diada de Catalunya, s’organitzen activitats molt variades durant el mes de setembre: música, esports, trobada de jotes, exposicions itinerants, etc. El 10 de setembre a la nit, té lloc l’acte institucional, seguit d’un concert, que dóna el tret de sortida a les activitats que se celebraran posteriorment.

asterisc_okFICMAR

És el primer Festival de Cinema del Mar de Catalunya, convertint Deltebre en un referent internacional sobre la cultura del mar. Es tracta d’un punt de trobada anual on els amants de la natura poden gaudir de projeccions inèdites relacionades amb el món aquàtic. Neix com a extensió del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient, FICMA.

asterisc_okSANT JORDI

La Diada de Sant Jordi és un dels esdeveniments culturals més importants de Catalunya. En honor al Dia del Llibre i de la Rosa, a Deltebre s’organitzen un seguit d’actes i activitats amb la literatura i la música com a protagonistes.

asterisc_okLA PASSIÓ

Moltes de les festivitats tradicionals de Deltebre estan vinculades a la religiositat. Per Setmana Santa, s’hi realitzen representacions de La Passió, veritables posades en escena al carrer, amb més d’un centenar d’intèrprets i tot acompanyat amb música en directe.