Com arribar a Deltebre

mapa

COM ARRIBARAmb cotxe

La forma més àgil i còmoda d’arribar a Deltebre és amb cotxe. Si vens per carretera, pots accedir a Deltebre directament per l’autopista AP-7, agafant una de les següents sortides:

I si vens per l’N-340, pots accedir per algun dels següents termes municipals: l’Ampolla, Camarles, l’Aldea, Amposta i Sant Carles de la Ràpita. En tots ells trobaràs indicacions per arribar-hi.

puntAmb tren

Si vols venir en ferrocarril, has de tenir en compte que necessitaràs un altre mitjà de transport per poder arribar a Deltebre, ja que les estacions no es troben al mateix municipi. Les estacions de tren més properes són:

Pots consultar els horaris a la pàgina web de Renfe, descarregar-te la seva aplicació o contactar al telèfon d’informació 902 240 202. I per arribar a Deltebre, la forma més còmoda és demanar un taxi, encara que també pots agafar un dels autobusos que arriben a Deltebre des de l’Aldea.

puntAmb autobús

Pots consultar els itineraris i horaris que ofereix l’empresa Hife a la seva pàgina web o trucant al 902 119 814.

puntAmb avió

Els aeroports més propers a Deltebre són:

Pots consultar més informació a la pàgina web d’AENA. També pots consultar el servei de transfers ZIP Transfers per arribar a Deltebre des de l’aeroport o el servei de taxis de Deltebre.

puntAmb vaixell

Deltebre està prop de tres dels ports comercials i esportius més importants de l’Estat, lloc d’escala de creuers que arriben des de diversos punts del món.

Si tens una embarcació pròpia i vols arribar a Deltebre amb ella, pots llogar un amarratge al Port Esportiu de Deltebre (situat a Riumar, molt a prop de la desembocadura). Per a més informació, pots contactar amb el Club Nàutic Riumar o trucar al 619 196 707.