Esports d’aventura al Delta de l’Ebre

Mens sana in corpore sano. I la millor manera d’aconseguir-ho és realitzant esports d’aventura al Delta de l’Ebre. Gràcies a la seva ubicació privilegiada al Delta, Deltebre brinda els millors escenaris on poder desconnectar de la rutina i cremar adrenalina practicant kitesurf, caiac, triatlons, vela, marxes nocturnes…

Encara que estiguis de vacances, en realitat sentiràs unes ganes boges de poder fer una miqueta d’exercici per tenir una excusa més per contemplar el paisatge. Des de llargues passejades a la vora del riu a tota mena d’esports aquàtics per als més atrevits.

asterisc_okGARXAL DESERT RACE

Si t’agrada l’esport i la natura, aquesta és la teva oportunitat! El Garxal Desert Race és una cursa de 8 km amb molta personalitat, ja que el seu circuit combina sorra i asfalt. La cursa transcorre per la zona del Garxal, a la desembocadura del riu Ebre. T’atreveixes? Més informació.

ESPORTS D'AVENTURAESPIGA FOSCA

Una marxa nocturna que recorre part del reconegut Camí Natural de l’Ebre GR-99, un sender de gran recorregut que comença a Fontibre (Cantàbria) i arriba a Deltebre, amb un total de 1.200 km i 42 etapes. Pots triar entre el recorregut llarg (18 km) o el curt (9 km). Més informació.

asterisc_okTRILIMIT

Deltebre es converteix cada any en l’escenari del triatló Trilimit, un esdeveniment esportiu que aplega a més de 650 atletes de tot el territori, convertint-se, durant un cap de setmana, en la capital i el referent del triatló a tota Catalunya. Més informació.

asterisc_okRUNNING

Gaudeix del running en plena natura i trenca amb la monotonia dels recorreguts urbans. L’orografia de Deltebre t’ofereix una àmplia varietat de rutes depenent de la teva condició física. I si vols seguir un itinerari marcat, pots realitzar els mateixos recorreguts dissenyats per al cicloturisme. Si et va l’esport, prepara’t per realitzar itineraris d’exercici en camins oberts al costat d’arrossars, dunes, llacunes, el riu… Retroba’t amb tu i amb la natura!

asterisc_okVELA I CAIAC

Pots fer esport a terra o també a l’aigua. Què tal si ara explores el riu Ebre en un caiac? I si prefereixes una sessió de platja, llavors la vela serà la millor opció per gaudir del Mediterrani des d’un dels seus racons més singulars. Pots fer diferents rutes, totes organitzades per diverses empreses del municipi, que et faran viure la natura de l’últim tram del riu Ebre i del mar Mediterrani. Més informació.

asterisc_okKITESURF

Ets un apassionat del vent, del mar i de l’aire salat? Sabies que a Deltebre tenim un dels millors vents per practicar kitesurf, a més d’un paisatge inigualable, pel que no només estaràs a gust dins del mar, sinó que també experimentaràs sensacions úniques una vegada surtis i et relaxis en llargues platges amb dunes naturals. Si no tens un equip propi o vols començar a practicar aquest esport, pots contactar amb les escoles locals de kitesurf. Més informació.

asterisc_okPESCA

La pràctica esportiva no es limita als esports d’aventura. El Delta és una de les zones més importants de tot el Mediterrani per a la pesca esportiva. Les seves costes et permetran practicar diverses tècniques i trobar una gran varietat d’espècies.

asterisc_okLLAGUT CATALÀ

Cada any, Deltebre acull una de les regates emmarcades dins de la Lliga Catalana de Llagut Català, on acudeixen tots els equips del territori català. Deltebre compta amb un equip local de vogadors, Rem Xino-Xano. El llagut català és una embarcació que va néixer a les Terres de l’Ebre com a eina de pesca al Delta.

4.36/5 (11)

Si us plau, valora l’experiència