Mira tots els vídeos de Deltebre, atracció natural

Deltebre, atracció natural

Diuen que l’atracció és pura quan es pot recordar. I jo, quan tanco els ulls, et sento.

Amb aquesta declaració comença el vídeo de difusió turística de Deltebre, una poesia on la bellesa del patrimoni natural d’aquest municipi, ubicat al cor del Delta de l’Ebre, queda reflectida amb imatges i vistes aèries que et deixaran sense paraules i amb moltes ganes de veure’n més. T’esperem a Deltebre!

Gastronomia

Mescla, la mostra de Gastronomia, Paisatge i Turisme de les Terres de l’Ebre

Mescla és la mostra de Gastronomia, Paisatge i Turisme de les Terres de l’Ebre, un esdeveniment celebrat en el marc de DeltaFira i on es programa un ampli ventall d’activitats al voltant de la gastronomia i el paisatge de les Terres de l’Ebre. A Mescla podràs entrar en contacte amb els productes, paisatges i l’oferta turística del Montsià, el Baix Ebre, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta.

Deltebre, la revolució dels paladars

De totes les activitats que pots viure al Delta de l’Ebre, una de les més gratificants és degustar la gastronomia a Deltebre. Deixa’t emportar pels fogons de la cuina local, que et provocaran un cabal de sensacions gràcies a la fusió entre les receptes més tradicionals i les seves variacions més modernes.

Festes i tradicions

Festes de l’Arròs

T’agradaria fer un petit viatge en el temps per veure com es realitzava abans el cultiu de l’arròs a les nostres terres? Al juny (La Plantada) i al setembre (La Sega) celebrem les Festes de l’Arròs, que són l’ocasió perfecta perquè t’endinsis en una escenificació de les diferents feines que realitzaven els nostres avantpassats, tot acompanyat per un dinar popular, jocs tradicionals… I molt més!

Carnaval a Deltebre

La Rua de Carnaval de Deltebre s’ha convertit en un dels esdeveniments festius més esperats de tot el Delta de l’Ebre. Durant tot un cap de setmana ple d’activitats, més de 1.300 persones participen en comparses molt originals que omplen de colors els carrers de Deltebre. Somriures, música, balls i molts premis. No t’ho pots perdre! En aquest vídeo veuràs un tastet de la Rua de Carnaval 2018.

Esdeveniments culturals

Festival Deltebre Dansa

Alguna vegada has pensat com seria fusionar arts escèniques i un paratge natural de bellesa única? La bona notícia és que no cal que ho imaginis més, perquè existeix i està a Deltebre! Durant 15 dies a l’estiu, pots gaudir d’una programació d’espectacles d’avantguarda de disciplines variades i amb artistes de tot el món. També es fan classes per a professionals del sector i cursos d’iniciació.

Fires i promoció turística

Deltebre al 23è Saló del Manga de Barcelona

Sabies que Deltebre va ser l’estrella dels tallers de cuina japonesa del XXIII Saló del Manga de Barcelona? El nostre municipi va participar activament en aquest esdeveniment, on va projectar els atractius turístics del territori i la seva gastronomia, amb l’arròs com a protagonista. Al vídeo pots veure un resum de la nostra presència.

Deltebre a Madrid Fusión 2018

A Deltebre ens encanta cuidar el nostre vessant turístic. Per això, vam participar activament a Madrid Fusión amb un total de 19 tallers de degustació dels productes i gastronomia del municipi. Si no ens vas poder veure a la fira, pots veure aquest vídeo resum sobre la nostra presència a Madrid Fusión 2018.

Festival de Loire – Orléans

Deltebre va ser una de les poblacions convidades pels organitzadors de Le Festival de Loire – Orléans (França) per representar el riu Ebre en aquest esdeveniment que va aplegar a més de 650.000 visitants. Ens vam emportar amb nosaltres la nostra essència i tradició, i vam construir al costat del riu Loira una barraca tradicional. Al vídeo pots veure el procés i el bonic ambient del festival.