Paisatges de pel·lícula

El cicle de l’arròs marca el color dels paisatges a Deltebre. Primavera blava, estiu verd, finals d’estiu  groc, tardor de cels rogencs i hivern terròs. Siguis un professional o un aficionat de la càmera, Deltebre t’ofereix escenaris singulars que no trobaràs a cap altre lloc. Des d’un desert enmig del mar fins a un riu ple de vida. Lloga una bicicleta o una barqueta per poder fer algun dels nostres itineraris naturals, des d’on captaràs imatges úniques. Podràs realitzar totes les fotografies que vulguis, però sempre des de les zones indicades per evitar alterar l’hàbitat de la flora i la fauna. Ah! I si puges les teves fotos a les xarxes socials, recorda etiquetar-les!

@descobreixdeltebre #deltebre

asterisc_okCONCURS DE FOTOGRAFIA DE LES TERRES DE L’EBRE

Anualment, Deltebre i l’Ametlla de Mar organitzen el Concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre, obert a totes les persones interessades en aquest món, siguin aficionades o bé professionals. És un dels concursos més consolidats del territori, que permet mostrar la riquesa i varietat dels nostres paisatges, a més d’apostar pel talent dels fotògrafs, els quals poden optar a premis en metàl·lic.

asterisc_okIGER CONCURSOS

Deltebre és fotogènic. La bellesa del territori atrapa cada vegada a més aficionats a la fotografia. Tu també pots deixar volar la teva imaginació fotogràfica i participar en algun dels diversos concursos que s’organitzen a Instagram. Més informació.

asterisc_okDESTÍ CINEMATOGRÀFIC

L’atractiu insòlit del territori, amb espais com ara la Punta del Fangar, ha generat un interès per la zona que va més enllà del turisme, transformant-lo en escenari de produccions com Sahara (2005), i dels videoclips de grups com U2 amb Vertigo (2004) i del grup autòcton CratOR amb Baobab (2011). També ha estat el protagonista de programes com ara El paisatge preferit de Catalunya, de TV3. Si tens previst filmar a Deltebre o els entorns, abans contacta amb l’administració per sol·licitar el teu permís.

4.75/5 (8)

Si us plau, valora l’experiència