Itineraris naturals

Els itineraris naturals al Delta de l’Ebre són l’excusa perfecta per deixar-te emportar per camins insòlits que et permetran connectar de nou amb tu mateix i amb la natura.

Deltebre t’ofereix un paradís natural que et convida a recorre’l tranquil·lament. Cada itinerari és una experiència única que et guiarà per mil paisatges diferents: llacunes, riu, platges, arrossars… Recorreguts amb els quals t’integraràs en l’ecosistema de la zona i viuràs l’orografia tan característica del terreny.

ITINERARIS NATURALSCICLOTURISME

T’agrada anar en bici? Aquí t’esperen centenars de quilòmetres per descobrir l’entorn més natural del Delta i amb un mitjà de transport respectuós amb el medi ambient. Cada escena serà diferent. Gaudeix del camí, perquè et trobaràs immers en plena biodiversitat. Per poder gaudir de les millors rutes naturals al Delta, et proposem tres itineraris de primera. I no pateixis si no tens bicicleta, perquè pots llogar-la a diferents empreses del mateix municipi. Cada itinerari té unes característiques i un encant diferent:

asterisc_okPASSEIG A CAVALL

Les nostres rutes naturals es poden gaudir tant en bicicleta com a peu. Encara que no et pots perdre l’ocasió de passejar a lloms d’un preciós cavall envoltat d’un paisatge de pel·lícula. Per realitzar sortides i activitats eqüestres, pots contactar amb diverses hípiques de la zona. Més informació.

asterisc_okSORTIDES GUIADES

Si vols descobrir els secrets més amagats de Deltebre i de tot l’entorn natural del Parc del Delta de l’Ebre, la millor opció és contractar un servei de guies turístics, que t’explicaran de primera mà tots els detalls d’aquest paratge natural. És una ocasió excepcional per passar un agradable dia a l’aire lliure, endinsant-te en la història, cultura, tradicions i medi natural del territori. Més informació.

asterisc_okVIA BLAVA – LA RUTA DE L’ARRÒS

En comptes de baixar el riu, remunta’l! Navega des de la desembocadura de l’Ebre fins a les poblacions riu amunt. Podràs visitar alguns dels actius turístics més destacats de les Terres de l’EbreMés informació.

3.43/5 (7)

Si us plau, valora l’experiència