Informació pràctica

INFORMACIÓ D’INTERÈSConsells d’interès

riumar

Deltebre es troba al cor del Parc Natural del Delta de l’Ebre, un espai compartit entre l’entorn natural, la població agrària i els turistes. Col·labora en la preservació del territori amb aquestes senzilles indicacions:

puntEl comerç

shopping

Si vols anar de compres, a Deltebre tens tot el que necessites: botigues de roba, sabateries, supermercats, farmàcies, pastisseries, agrobotigues, peixateries, marisqueries, etc. Et trobaràs en bones mans en un comerç que es caracteritza per oferir un servei pròxim i personalitzat.

puntClima

flamencs_2

Deltebre gaudeix del clima mediterrani. L’estiu és càlid, amb predomini del Sol. L’hivern es caracteritza per un clima temperat i el vent de mestral, que deixa el cel preparat per als colors del vespre. Mentre que les suaus pluges es concentren a la primavera i a la tardor.

puntMoure’t per Deltebre

trasnport

Per desplaçar-te dins del municipi, pots anar en cotxe, bicicleta, autobús o a peu. El Delta compta amb una completa xarxa de carreteres secundàries que et facilitarà la comunicació pel territori, a més d’un complet tram de carril bici amb quilòmetres a recórrer envoltat de milers de paisatges canviants. A la temporada d’estiu (juliol i agost), hi ha un servei regular d’autobusos que connecta amb Riumar.

puntTelèfons i adreces d’interès

Prefix per trucar des de l’estranger: 0034

ATENCIÓ MÈDICA

PROTECCIÓ CIVIL

TRANSPORT

ALTRES