De pesca al Delta

Per la seva privilegiada ubicació al Delta de l’Ebre, Deltebre és considerat internacionalment com el millor destí de pesca al Delta i al Mediterrani. Les seves tranquil·les aigües, plenes de nutrients, alberguen una gran varietat d’espècies autòctones, com ara carpes, llobarros, orades o palometes que conviuen al riu juntament amb altres introduïdes per l’home, com ara el silur i la gambúsia. Si ets un amant d’aquest esport, tens l’oportunitat de fer sortides de pesca, acompanyat d’experts pescadors i coneixedors de la zona, que et faran de guies.

DE PESCAABANS DE COMENÇAR

puntQuan?

L’època més agradable per realitzar la pesca recreativa al Delta és del maig al novembre, que és quan arriben la majoria de les espècies, encara que per la gran quantitat de nutrients que alimenta el riu Ebre, hi ha un nombre abundant d’exemplars de peixos durant tot l’any.

puntQuè necessito?

Necessites una llicència que pots aconseguir a través de les següents entitats: Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació; Serveis Territorials del Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat; Federació Catalana de Pesca Esportiva i Càsting; Empreses de lloguer d’embarcacions.

puntConsells pràctics

asterisc_okCONCURSOS DE PESCA

El Club Nàutic Riumar organitza diversos concursos de pesca a les tranquil·les aigües de Deltebre. És una bona oportunitat per posar a prova el teu talent alhora que gaudeixes d’un bon dia de natura i pesca al Delta de l’Ebre Més informació.

asterisc_okSORTIR A PESCAR

La ubicació privilegiada al costat del riu i de la costa, fa de Deltebre un paradís per als aficionats a la pesca, tant d’aigua dolça com salada. Lloga una embarcació en un dels centres de pesca del municipi o realitza una de les seves sortides de pesca. Embarca’t, relaxa’t i que tinguis sort amb la pesca! Més informació.

4.75/5 (20)

Si us plau, valora l’experiència