Platges de Deltebre

Les platges de Deltebre amaguen un litoral entre miratges desèrtics i dunes naturals. En l’aire es respira un ambient salat que genera un estat de calma instantani. A esquerra i a dreta, quilòmetres de sorra fina que esperen un passeig de tarda. Darrere, dunes de vegetació que t’amaguen de la resta del món. I al davant, la sensació d’immensitat davant d’un mar en calma.

Les nostres platges són perfectes per venir en família, amb els amics o per poder tenir el teu propi espai de tranquil·litat. Posa’t el banyador, agafa la bicicleta i deixa’t emportar. T’espera la millor recepta contra l’estrès de la rutina.

 

asterisc_okPLATJA I NUCLI DE RIUMAR

PLATGES

La platja de Riumar es troba molt a prop de la desembocadura del riu Ebre, al costat del Garxal, una zona d’especial interès natural pintada amb aigües estancades i llacunes configurades per petits illots. La platja de Riumar està just davant del nucli que duu el mateix nom, on podràs allotjar-te en un dels seus xalets, apartaments, càmpings o aparthotel.

Platja amb bandera blava. Distintiu internacional atorgat en reconeixement de la qualitat de l’aigua, la gestió ambiental a la platja, la prestació òptima de serveis i la seguretat.

Ubicació respecte al nucli de població: 9 km / Longitud: 1,1 km / Amplària: 80 m / Usos: ideal per a la pràctica de kitesurf i altres esports aquàtics / Serveis: accés en cotxe; accés a peu; senyalització de l’estat del mar; Creu Roja; servei de vigilància; serveis WC; dutxes; neteja diària; passarel·les; accessibilitat discapacitats; passeig marítim; a menys de 50 m de restaurants; a menys de 50 m d’aparcaments; a menys de 50 m de la parada d’autobús; lloguer de patins aquàtics, para-sols i gandules; zona d’esports; xiringuitos.

Localització i usos de la platja de Riumar
Consulta les permissions i restriccions

asterisc_okPLATJA DE LA BASSA D’ARENA

platja_bassaarena

Amb 3 km de llargada, la platja de la Bassa d’Arena és una de les platges més extenses del Delta. Es troba de forma contínua a la platja de Riumar. Hi ha una zona adaptada per accedir amb mascotes (500 metres) i una zona on està permesa la pesca.

Ubicació respecte al nucli de població: 10 km / Longitud: 3 km / Amplària: 40 m / Usos: perfecta per anar amb gossos, pescar o fer nudisme (accés a la zona de nudisme per la platja de la Marquesa) / Serveis: accés en cotxe, accés a peu, neteja setmanal, a menys de 50 m d’aparcaments.

Localització i usos de la platja de la Bassa d’Arena

asterisc_okPLATJA DE LA MARQUESA

platjamarquesa

La Marquesa destaca pel seu alt interès paisatgístic i natural. En el seu encant hi tenen molt a veure les petites dunes d’arena fina en contrast amb un entorn d’espais amplis i tranquil·litat absoluta. Al costat de la platja hi ha un bar-restaurant. Des de la platja de la Marquesa en direcció sud, trobem l’accés al tram de platja naturista de la platja de la Bassa d’Arena.

Ubicació respecte al nucli de població: 7 km / Longitud: 2,5 km / Amplària: 80 m / Serveis: accés en cotxe, accés a peu, neteja setmanal, a menys de 50 m de restaurants, a menys de 50 m d’aparcaments.

Localització i usos de la platja de la Marquesa

asterisc_okPLATJA DEL FANGAR

fangarplatja

És una platja o un desert? La platja del Fangar es troba a la Punta del Fangar, una península de 410 ha, que pel seu aspecte semidesèrtic, converteix la platja del Fangar en una de les zones més singulars del Delta. Com a característica geogràfica i natural, cal destacar la bona conservació de les dunes i els sorrals. Pots arribar a la Punta del Fangar vorejant la platja en un passeig de 4 km.

Ubicació respecte al nucli de població: 11 km / Longitud: 7 km / Amplària: 2,5 km / Serveis: accés a peu.