Esdeveniments culturals

Si estàs buscant una combinació entre natura i cultura, Deltebre és el teu lloc. A banda d’un gran patrimoni natural, també podràs gaudir d’una agenda farcida d’activitats culturals durant tot l’any. Arts escèniques, poesia, arts visuals… i molt més!

asterisc_okFESTIVAL DELTEBRE DANSA

Cada estiu, durant quinze dies, Deltebre es transforma en l’epicentre de les arts escèniques. Si t’interessa el món de la dansa i circ contemporanis, podràs experimentar-ho d’una forma totalment activa. Si ets un professional del sector de les arts escèniques, tens al teu abast formació d’excel·lència amb professors de prestigi. Si vols iniciar-te en el món de la dansa i el circ contemporanis, podràs realitzar alguns dels cursos d’iniciació gratuïts, també impartits pels mateixos professors. I si vols veure actuacions, tens a la teva disposició una àmplia programació d’espectacles d’avantguarda, de màxima qualitat i d’entrada gratuïta. Viuràs una experiència única, innovadora, multicultural i de qualitat. Més informació.

ESDEVENIMENTS CULTURALSDIADA NACIONAL DE CATALUNYA

Cada any, amb motiu de la Diada de Catalunya, s’organitzen activitats molt variades durant el mes de setembre: música, esports, trobada de jotes, exposicions itinerants, etc. El 10 de setembre a la nit, té lloc l’acte institucional, seguit d’un concert, que dóna el tret de sortida a les activitats que se celebraran posteriorment.

asterisc_okSANT JORDI

La Diada de Sant Jordi és un dels esdeveniments culturals més importants de Catalunya. En honor al Dia del Llibre i de la Rosa, a Deltebre s’organitzen un seguit d’actes i activitats amb la literatura i la música com a protagonistes.

asterisc_okLA PASSIÓ

Moltes de les festivitats tradicionals de Deltebre estan vinculades a la religiositat. Per Setmana Santa, s’hi realitzen representacions de La Passió, veritables posades en escena al carrer, amb més d’un centenar d’intèrprets i tot acompanyat amb música en directe.

4.33/5 (3)

Si us plau, valora l’experiència