Vine a Deltebre, la capital del Delta de l’Ebre

Deltebre, atracció natural

VINEPaisatges naturals i únics

Deltebre és el millor lloc on descobrir la natura gràcies a la seva ubicació al cor del Parc Natural del Delta de l’Ebre. Riu, mar, illes fluvials, dunes, llacunes… Paisatges únics per descobrir.

vine_7

asterisc_okTerra de colors

El cicle de l’arròs marca el color dels paisatges. Primavera blava, estiu verd, finals d’estiu groc i hivern terròs. Cada estació té un encant diferent.

3

asterisc_okHoritzó infinit

El paisatge es caracteritza per una extensió de terres totalment planes que li donen un aspecte peculiar i únic a tota Catalunya.

vine_6

asterisc_okAlt valor natural

320 km2 de superfície. El Delta de l’Ebre és la zona humida més important de Catalunya i la segona de la península Ibèrica. Va ser declarat espai protegit el 1983.

4

asterisc_okFont de vida 

343 espècies d’aus vistes i més de 500 espècies de vegetació, entre les quals destaquen les jonqueres, canyissars, lligaboscos de riu i el producte estrella del territori, l’arròs.

5

asterisc_okRiu de vida

Després de recórrer 930 km, el riu Ebre, el més cabalós de la península Ibèrica, arriba a la seva desembocadura al Delta, banyant les terres de Deltebre i creant un paisatge espectacular d’aiguamolls, arrossars, platges d’arena fina…

1

asterisc_okEco-friendly

Deltebre és una destinació de turisme sostenible de qualitat. Així ho avala el seu certificat de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) i el seu títol de Destinació Turística d’Excel·lència.

2

asterisc_okReserva de la Biosfera Terres de l’Ebre

En només 30 km de distància, el Parc Natural dels Ports i el Parc Natural del Delta de l’Ebre ofereixen una gran diversitat paisatgística, passant així dels sorrals i aiguamolls de la costa a les serres a 1.500 m d’altura.